Praktisk information

Find generelt praktisk information på siden her. Er der noget du søger, så kontakt os endelig.

Træningstider

Vi skyder hver onsdag fra 18.30 med riffel og 19.30 med pistol.
Vi skyder i vinterhalvåret fra september til april.

Hold

Børne hold (6-13 år)

Kommer man i foreningen som barn, er det dette hold man hører til under. Og der skyder man en bestemt stilling, som trænerne i foreningen nok skal hjælpe en med at få styr på. Men som barn gælder det først og fremmest om at lære at skyde inden der bliver givet udstyr på. Man tager det helt fra bunden af og arbejder sig op. Hos børneholdene er der altid en træner som hjælper.

Ungdomshold (14-24 år)

Kommer man i foreningen som ung, så hører man til på ungdomsholdet. Her skyder man også en bestemt stilling, hvor trænerne i foreningen nok skal hjælpe med at få styr på. Kommer man som ny, hjælpes der også med at lære at skyde, men er man startet som barn, ved man godt, hvordan man skyder og skal derfor kunne have hjælp til stillingen og hvis der er ting man gerne vil være bedre til – fx ens aftræk, vejrtrækning osv. Her begynder man at kunne klare sig uden at en træner står og hjælper hele tiden, men stadig holder øje.

Voksenhold (25 +)

Kommer man i foreningen som voksen, så hører man selvfølgelig under voksenhold. Her vælger man næsten selv hvilken stilling man vil skyde. Der er her også trænere der kan hjælpe med at få styr på disse stillinger og, hvis man er ny, hjælpe med at lære at skyde. Kender man til det at skyde, kan man få lov at klare sig på egen hånd, men stadig med et øje på en.

Priser

I Kerteminde Skytteforening giver vi lov til, at man kan komme og prøve om skydning, er noget for en, inden man skal melde sig ind.
Efter 3 gange kræver vi dog, at man melder sig ind, i foreningen, hvis man vil fortsætte med at skyde. Priserne for medlemskab for en hel sæson er:
Børn 6-17 år – 250 kr.
Voksne 18+ – 450 kr.

Priserne for at skyde hos os:
Børn, 1 serie på 25 skud – 30 kr.
Voksne, 1 serie på 25 skud – 35 kr.
Cal. 38/9mm, 1 serie på 25 skud 75 kr.

Våben

I Kerteminde skytteforening skydes der med cal. 22 riffel og cal. 22, 38 og 9 mm pistol på 15 meters afstand.

Vi skyder med følgende våben i klubben:
Rifler – Otterup og Walther.
Pistoler – Walther, Pardini,
Revolver